АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Дозволете GOOD NATURE домашниот чај од коприва да го разбуди вашиот организам. Присутните активни компоненти, меѓу кои витамините, танините, хлорофилот и солите на железо го нормализираат метаболизмот на мастите во организмот, ја подобруваат крвната слика и дејствуваат благотворно на циркулацијата. Чајот од коприва, секако, е одличен избор за оние кои веруваат во моќта на природата.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature