АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Цветови од липа спакувани во филтер - кесичка... Вистинско уживање за вашите сетила за мирис. Особено ги смирува симптомите на грип и настинка, ја намалува зголемената телесна температура при настинки, ангина и бронхитис, а помага и за намалување на нервната раздразнетост при болки и спазми кај деца и кај возрасни, како и при несоница. GOOD NATURE чајот од липа има незаменливо пријатен мирис и карактеристично сладок вкус, во кој сигурно ќе уживате.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature