АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Еден од најомилените и најпознати домашни чаеви кои се среќаваат во секоj дом. Пријатниот, дискретен вкус и врвниот квалитет на GOOD NATURE чајот од камилица, го прават идеален за секоја возраст и пригода.

Заради лековитите дејства на камилицата, одамна се употребува како средство против болки и грчеви во органите за варење, особено кај децата, како и за лекување на различни воспаленија на кожата и слузокожата.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature