АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Органскиот кантарион е избор за оние кои веруваат во моќта на природата и нејзините благодати и во едноставните решенија за човекот. Чајот поседува многу силни исцелувачки својства и пријатен е за пиење.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: дефинитивно се препорачува да се пие навечер, засладен со малку мед. Едноставен мелем за добар дух.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature