АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Секогаш кога ќе почувствувате дека почнувате да ја губите силата или кога премногу често уморот ве победува, шолја топол чај од коприва би можело да ве релаксира. Со изразено силен вкус, за оние кои го ценат дарот од природата.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: внимавајте да не ги оставите филтер - кесичките во вода подолго од препорачаното. Можете да додадете една лажичка мед и да исцедите свеж сок од половина лимон.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature