АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Подготвен да ги поттикне вашите сетила за мирис и да ги открие тајните на етеричните масла, со кои е особено богат листот од Mentha. Неверојатно богато буке од миризливи ноти кои ве релаксираат, разладуваат и успокојуваат од секојдневните грижи.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: оставете ги филтер - кесичките да отстојат десеттина минути во врела вода, при што садот во кој го приготвувате чајот да остане покриен. Може да додадете и малку лимон.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature