АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Стар, добро познат вкус кој крие многу во себе . . . Испреплетена копмпозиција од слатки, билни ноти и етерични масла. Израснат со енергија од сончевите зраци и силата на Земјата, органскиот планински чај е грижливо направен за вашето задоволство да трае.

Како најдобро да го “доживеете” чајот: направете си своевидна церемонија секогаш кога приготвувате чај. Тоа ќе ве направи позадоволни, а оригиналноста на чајот ќе биде поубедлива, пред оние со кои планирате да го испиете. Тоа ќе ви даде нота на посебна личност.

Секое пакување содржи 20 филтер-кесички, секоја со по 1,5g чајна мешавина.

Оцени го производот:

0 1 2 3 4

Најново од
Good Nature