АЛКАЛОИД АД – Скопје
бул. Александар Македонски 12
1000 Скопје, Република Македонија
Телефон: + 389 2 2465 361

Органски чаеви

Умешноста на производителите на чај се состои во изборот на вкусови, селекција на една или повеќе билки и креирање хармонични ароми, притоа задржувајќи ја уникатноста на секоја од нив.

Во секоја филтер - кесичка чај ја додадовме нашата грижа за потрошувачите, кои неизмерно ги цениме, поради нивната определба да го користат најдоброто од ПРИРОДАТА, спакувано во органските GOOD NATURE чаеви.

Светските трендови се насочуваат кон користење на нетретирана и сосема природна храна, која во тек на процесот на производство не подлежи на каква било дополнителна преработка. Го достигнавме и остваривме стремежот на модерниот свет и неговиот начин на живеење и со огромно задоволство ви овозможуваме да бидете и вие дел од него.

Создадовме несекојдневна едиција на чаеви, произведени со особено внимание, за љубителите на уникатни дарови од ПРИРОДАТА. Органските GOOD NATURE чаеви се произведени во строгоконтролирани услови, сертифицирани за органско производство на безбедна храна. Потврдата за ваквиот беспрекорен квалитет, Алкалоид ја доби од светски признати авторитети за органски производи во земјите од Европска унија, Соединетите американски држави и Јапонија.

Богатството од лековити материи и единствени минерали и витамини, содржани во органските чаеви, ќе придонесе вашето задоволство при пиењето чај да прерасне во слатка и незаменлива навика.

Најново од
Good Nature